Connatura
 
  connatura projectes serveis solucions particulars noticies

Particulars

Detalls d'experiència
obres realitzades

Més de 20 anys d'experiència del nostre equip es reflecteixen en les nostres obres realitzades

més informació

Jardins i terrasses

Connatura dissenya i executa els jardins que voleu, assessorant en la distribució més idònia i en l'ús més adequat de les plantes, per aconseguir un jardí funcional i equilibrat, tant en terrasses com en terrenys adjacents als habitatges.

Jardins i terrasses
  

Pèrgoles, tarimes i tanques

Mitjançant l'ús de programari específic Connatura li dissenya i instal.la pèrgoles, tarimes i tanques, en funció de les seves necessitats. Tant amb diferents tipus de fusta, com amb els materials més diversos. Si ho desitja, enjardinant-les amb plantes enfiladisses.

Pèrgoles, tarimes i tanques
  

Desbrossament i neteja

Connatura realitza estassades i neteges tant de terrenys privats, com forestals, com a mètode de lluita contra incendis. Per això comptem amb professionals especialitzats en la correcta execució i posterior gestió de residus orgànics a abocador.

  

Regs automàtics

Connatura projecta i executa sistemes de reg automàtics, per aspersió i per degoteig, optimitzant els consums d'aigua, minimitzant els costos, i utilitzant elements que facilitin el manteniment i cura de la gespa i les plantes del seu jardí.

Regs automàtics
  

Gespa sintètica

Amb una àmplia gamma en textures i colors, Connatura ofereix múltiples solucions a la instal · lació d'un bon gespa sintètica, obtenint un efecte completament natural, que comporta un important estalvi d'aigua i de despeses en manteniment.

Gespa sintètica
  

Manteniment en jardineria.

Connatura aplica modernes tècniques de càlcul per programar el manteniment de jardins i terrasses, la qual cosa redueix al mínim les intervencions i maximitza l'eficiència en l'ús de recursos, disminuint els costos de manteniment.

En una àrea verda el més important és veure que els usuaris es recreïn amb la vegetació, trobin en l'entorn el plaer de gaudir i això només és possible si es controlen tots i cada un dels paràmetres que condicionen el desenvolupament vegetatiu de les plantes, això s'aconseguirà gestionat correctament els recursos humans, el sòl, l'aigua i les plantes.

Manteniment en jardineria.
Construcciones y Obras Integrales Naturales SLL

C/Tecnologia 19, plta Baixa
08840 – Viladecans (Barcelona)
Tel: 610 520 039  |  936 476 411
info@connatura.es
Connatura pertenece a Associació de Profesionals dels Espais Verds de Catalunya Asociación Española de Ingeniería del Paisaje Micro, petita i mitjana empresa de Catalunya Cambra de Comerç de Barcelona
Construcciones y Obras Integrales Naturales SLL, tots els drets reservats | Disseny: Attitude