Connatura
 
  connatura projectes serveis solucions particulars noticies

projectes

voler, poder i implicar
presentació corporativa

Et presentem la nostra empresa, descarrega't la presentació corporativa de Connatura.
Ens coneixeràs molt millor

més informació

Col·laboració

Connatura col·labora amb els professionals lligats a l'entorn natural, Arquitectes, Paisatgistes, Enginyers, Ambientòlegs, Jardiners, mitjançant un enfocament multidisciplinari, aconseguint projectes respectuosos amb el medi natural, minimitzant l'impacte en els ecosistemes.

Col·laboració en projectes
  

solucions

Connatura disposa d'una àmplia gamma de solucions tècniques i constructives que, incloses en els projectes, ajuden a millorar la integració paisatgística de les obres civils, a través d'una estabilització del terreny mitjançant la construcció de diversos tipus de murs ecològics (murs verds, gabions , etc) i de la instal · lació d'una àmplia gamma de malles, i geocel, que permetran un tractament de revegetació en les condicions adequades.

Cada cas s'ha d'estudiar de manera individualitzada amb l'objectiu d'aplicar la millor solució tècnica que s'adapti als diferents paràmetres que presenta el terreny (el % de pendent, l'alçada, el tipus de sòl, l'estructura del terreny, l'exposició a erosió, l'orientació, etc)

Oferim solucions
  

Coneixement

Connatura posarà a disposició dels professionals, els seus amplis coneixements en la producció de plantes autòctones i ornamentals, per aconseguir una adequada revegetació de les superfícies tractades, finalitat última de tota integració paisatgística. Tenim la capacitat de revegetar qualsevol superfície, mitjançant solucions constructives que ens permetin tenir un terreny capaç d'albergar una comunitat vegetal estable. Definirem el tipus de terra o substrat a utilitzar, i proposarem múltiples solucions de formats i espècies vegetals, amb l'objectiu d'obtenir els millors resultats.

Tot el nostre coneixement
Construcciones y Obras Integrales Naturales SLL

C/Tecnologia 19, plta Baixa
08840 – Viladecans (Barcelona)
Tel: 610 520 039  |  936 476 411
info@connatura.es
Connatura pertenece a Associació de Profesionals dels Espais Verds de Catalunya Asociación Española de Ingeniería del Paisaje Micro, petita i mitjana empresa de Catalunya Cambra de Comerç de Barcelona
Construcciones y Obras Integrales Naturales SLL, tots els drets reservats | Disseny: Attitude