Connatura
 
  connatura projectes serveis solucions particulars noticies

serveis

presentació
obres realitzades

Més de 20 anys d'experiència del nostre equip es reflecteixen en les nostres obres realitzades

més informació

Bioenginyeria i integració paisatgística.

Connatura té Enginyers capaços de dissenyar les més complexes obres de bioenginyeria mitjançant l'ús de materials naturals, tant inerts (pedra, fusta, malles orgàniques) com vius (llavors i plantes) que s'integren correctament en el medi.

més informació
Bioenginyeria i integració paisatgística.
  

Construcció integral d'espais verds

Connatura projecta i realitza l'execució integral de qualsevol tipologia d'espai verd, sigui natural o urbà. Treballem en parcs, jardins, àrees públiques, i en la recuperació d'entorns naturals degradats, com pedreres, rieres i aiguamolls.

més informació
Construcció integral d'espais verds
  

Obra civil i pavimentació

L'execució d'una àmplia gamma de murs i paviments, unit a la construcció integral de tots els capítols d'urbanisme (moviment de terres, canalització de serveis, sistemes de drenatge etc) situa a Connatura entre les empreses líders del sector.

més informació
Obra civil i pavimentació
  

Treballs d'Agronomia

Connatura li ofereix tècniques efectives en la conservació de sòls agrícoles, com corbes de nivell, construcció de terrasses i bancals, que permeten realitzar labranzas conservacionista i fer un ús racional del sòl, disminuint la pèrdua de fertilitat i augmentant l'aigua infiltrada en el subsòl.

Amb modernes tècniques topogràfiques, podem racionalitzar el traçat de camins a les finques agrícoles, per fer un ús més eficient de les parcel·les de cultiu.

Les tècniques constructives que desenvolupa Connatura en murs ecològics, pot ajudar a l'estabilització de marges i talussos dins d'una explotació, permetent un increment en la superfície productiva i augmentant la rendibilitat de la mateixa.

més informació
Treballs d'Agronomia
Construcciones y Obras Integrales Naturales SLL

C/Tecnologia 19, plta Baixa
08840 – Viladecans (Barcelona)
Tel: 610 520 039  |  936 476 411
info@connatura.es
Connatura pertenece a Associació de Profesionals dels Espais Verds de Catalunya Asociación Española de Ingeniería del Paisaje Micro, petita i mitjana empresa de Catalunya Cambra de Comerç de Barcelona
Construcciones y Obras Integrales Naturales SLL, tots els drets reservats | Disseny: Attitude