Connatura
 
  connatura projectes serveis solucions particulars noticies

solucions

presentació
bioenginyeria

Descobreix les nostres actuacions en el camp de la bioenginyeria i la integració paisatgística

més informació

Murs verds i gabions

Connatura té múltiples sistemes constructius per estabilitzar un terreny, mitjançant murs de terra reforçada amb malles estructurals, i que permeten acabats exteriors de diferent tipologia natural (pedra, fusta, plantes entapissants).
Mur Ecotravesses
Mur Ecotravesses
Murs de ecològics
Estructura mur ecològic
Mur terra reforçada
Gavions

Malles i geoceldes (productes antierosió)

En talussos i desmunts Connatura instal·la una àmplia gamma de geoceldes i malles, orgàniques (fibra de coco, jute), geosintéticas i metàl·liques, que juntament amb l'aportació de substrat i l'adequada revegetació, consolidem els pendents més pronunciades.

Malla triple torsió
Malles mixtes
Geocel.les

Arbres i arbustos

Des dels Jocs Olímpics de Barcelona 1992, el nostre personal ha construït camps esportius (pitch & putt, camps de golf, petanca, etc), participant activament en les tasques de conformació del terreny (topografia, moviment de terres, etc.) I en l'elecció de la superfície més idònia per al desenvolupament de l'activitat esportiva, ja sigui amb paviments artificials (cautxú, fusta, etc.), o amb espècies vegetals entapissants (gespa, pans, etc.). També realitzem la plantació i trasplantament d'arbres exemplars, la col·locació d'elements estructurals i de tancament, i la instal·lació de sistemes automàtics de reg.

Arbres exemplars
Arbres i arbustos
Cítrics
Construcciones y Obras Integrales Naturales SLL

C/Tecnologia 19, plta Baixa
08840 – Viladecans (Barcelona)
Tel: 610 520 039  |  936 476 411
info@connatura.es
Connatura pertenece a Associació de Profesionals dels Espais Verds de Catalunya Asociación Española de Ingeniería del Paisaje Micro, petita i mitjana empresa de Catalunya Cambra de Comerç de Barcelona
Construcciones y Obras Integrales Naturales SLL, tots els drets reservats | Disseny: Attitude